fikrah Dr.Salam: Deposit pilihan raya bukan judi - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1 - Deposit pilihan raya bukan judi 2 - Isteri minta cerai lepas jumpa kekasih lama 3 - Anak tak sah taraf mahram ibu 4 - Pegang barang disentuh anjing