Kehilangan cahaya mata: bagaimana menghadapinya - Sawal, Hasnita; Zainuddin, Ahmad Murad (Karangkraf, 2011)
Hati siapa yang tidak sedih bila anak yang dikandung meninggal dunia sebelum sempat dilahirkan ke dunia. Mengapa masalah ini berlaku? Hasnita Sawal mendapatkan butiran lebih lanjut berkenaan hal tersebut daripada doktor pakar.