Fikrah Dr. Salam: pasangan dua darjat - Muhamad Shukri, Abdul Salam (New Straits Times Press (M) Berhad, 2009)
1. Pasangan dua darjat 2. Perlu mandi wajib selepas bersalin 3. Isteri insaf sukar taati suami