Murabahah: teori, aplikasi & isu dalam perbankan Islam semasa - Abdul Rahman, Zaharuddin (True Wealth Sdn. Bhd., 2009)
Buku Murabahah: Teori, Aplikasi & Isu Dalam Perbankan Islam Semasa dihasilkan bagi memenuhi kekurangan informasi berkenaan konsep perbankan Islam tersebut sekaligus memperjelaskan kekeliruan dan ketidakfahaman berkenaan konsep Murabahah yang diamalkan di dalam bank-bank lain.