Papa Zola The Movie: animasi tempatan dalam bingkai Epistemologi Tawhidi dan aspirasi Malaysia MADANI - Suliman, Mohd Saipuddin (MT News Media Sdn Bhd, 2026)
KEMUNCULAN filem animasi tempatan Papa Zola The Movie memperlihatkan perkembangan positif industri kreatif negara yang semakin matang, bukan sahaja dari sudut teknikal dan penceritaan, malah dari segi kandungan nilai yang dibawa. Di sebalik pendekatan santai dan humor kekeluargaan, filem ini menyimpan potensi besar sebagai wahana pendidikan nilai berteraskan Epistemologi Tawhidi, selari dengan aspirasi pembinaan Malaysia MADANI.