Sirna Warisan - Suliman, Mohd Saipuddin (AID Academy, 2025)
Tarian Tinta 5 ialah sebuah antologi puisi terbitan AID Academy yang menghimpunkan karya pelbagai penyair dengan gaya dan suara tersendiri. Buku ini menjadi wadah ekspresi kreatif melalui puisi-puisi yang merakam emosi, renungan dan pengalaman hidup, selari dengan semangat siri Tarian Tinta yang mengangkat “tinta” sebagai simbol kebebasan berkarya dan keindahan bahasa.