Rapuhkah remaja kita? - Abd. Aziz, Norazilee (Media Mulia Sdn. Bhd., 2025)
Remaja adalah potret masa hadapan sesebuah bangsa. Apa yang mereka fikirkan, amalkan dan perjuangkan hari ini akan mencorakkan rupa masyarakat pada esok hari. Namun, kebelakangan ini sering mendengar keluhan generasi remaja mudah putus asa, cepat terpengaruh dan sukar menghadapi tekanan hidup. Laporan demi laporan mengenai masalah sosial remaja terus membimbangkan masyarakat terutama berkisar perubahan sikap, nilai dan gaya hidup yang dilihat semakin rapuh berdepan arus modenisasi.