Jaga nama, imej penjawat awam di media sosial - Abdul Rahman, Mohd Khairulzain; Abd. Aziz, Norazilee (Media Mulia Sdn. Bhd., 2025)
Media sosial memainkan peranan penting dalam kehidupan masyarakat moden sebagai medium komunikasi, penyebaran maklumat dan pembentukan pendapat umum. Ia membolehkan interaksi pantas tanpa sempadan, perkongsian ilmu yang semakin mudah, dapat mempromosikan perniagaan dengan lebih luas serta bebas untuk menyuarakan pandangan dan pendapat. Dalam konteks pendidikan dan kerjaya, media sosial boleh menjadi platform untuk membina jaringan profesional dan mengakses peluang baharu.