Alumni pemangkin pendidikan nasional - Ismail, Ilmyzat; Abd. Aziz, Norazilee (Media Mulia Sdn. Bhd., 2024)
Tanggal 17 Ogos lalu menyaksikan penganjuran sulung Malam Alumni Universiti Awam 2024 (MAL’24) oleh Majlis Alumni Universti Awam Malaysia (MALUMNI) bagi mengiktiraf para alumni yang berbakti pada masyarakat serta aktif menyumbang pada alma mater masing-masing. Program yang dianjurkan bersama Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) memberi pengiktirafan Anugerah Ikon Alumni kepada Pengasas Pantau Iraga Art Space (Alumni Universiti Teknologi Mara, UiTM), Prof. Awang Damit Ahmad.