Kejayaan anak-anak tidak ditentukan oleh jenis sekolah - Mohd Munir, Nur Syuhada (Media Mulia Sdn Bhd, 2026)
PENEMPATAN ke sekolah berasrama penuh telahpun ketahui lewat minggu lalu. Pelbagai reaksi ibu bapa dapat dilihat antaranya berasa bangga dan bersyukur atas pencapaian anak yang berjaya ditempatkan di beberapa sekolah pilihan. Dek kerana menerima beberapa penempatan, ada yang meluahkan rasa dilema untuk memilih sekolah yang terbaik buat anak masing-masing. Tidak kurang juga reaksi segelintir ibu bapa yang meluahkan rasa kecewa dan tidak berpuas hati terhadap hasil keputusan penempatan tersebut. Sebilangan