Dengarlah suara penduduk bandar - Che Haron, Roziha; Abdullah, Alias (Media Mulia Sdn. Bhd., 2025)
Kuala Lumpur sedang berubah dengan pantas. Bangunan lama diruntuhkan, menara baharu didirikan, dan landskap bandar terus mengalami transformasi selari dengan keperluan pembangunan moden. Di sebalik kemajuan ini, pembangunan semula bandar semakin menjadi agenda utama dan sering dianggap sebagai satu keperluan yang tidak dapat dielakkan. Namun, persoalan yang wajar ditanya ialah sama ada pembangunan semula ini benar-benar membawa pembaharuan, atau secara perlahan memadamkan kehidupan dan kenangan yang telah lama berakar dalam…