Tiga tahun Madani: Sejauh mana keberkesanannya? - Sanusi, Zainal Abidin (Media Mulia Sdn. Bhd., 2025)
TIGA tahun selepas pelancaran agenda Madani, semakin jelas kerangka ini bukan sekadar slogan politik tetapi usaha nasional untuk mengembalikan keyakinan rakyat terhadap tadbir urus melalui penekanan nilai kemanusiaan, integriti dan kesejahteraan. Dalam tempoh ini, pelbagai inisiatif daripada Sejahtera Madani, Bakti Madani hinggalah Budi Madani telah memperlihatkan komitmen kerajaan untuk mendekatkan dasar dengan realiti hidup rakyat. Namun, di sinilah agenda Madani memasuki fasa yang lebih mencabar tetapi juga lebih penting yakni…