Kamus Bahasa Melayu - Bahasa Arab, Bahasa Arab - Bahasa Melayu - Dollah, Nafi@Hanafi (Penerbit Ilmu Bakti Sdn Bhd (732516-M), 2026)
Kamus Kamus Bahasa Melayu - Bahasa Arab, Bahasa Arab - Bahasa Melayu (Al-Khalil edisi semakan 2026)