Ibu bapa juga perlu dididik, dirotan!! - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Media Mulia Sdn. Bhd., 2025)
“Kembalikan rotan ke sekolah? Sebenarnya bukan hanya pelajar bermasalah perlu dirotan, sebaliknya seluruh lapisan masyarakat, ibu bapa dan orang politik turut perlu dirotan!”