Malaysia sedia pimpin ASEAN dalam bidang pergigian - Muhamad Halil, Mohd. Haikal (Media Mulia Sdn. Bhd., 2025)
KETIKA Malaysia bersiap sedia untuk menjadi tuan rumah Sidang Kemuncak ASEAN 2025, tumpuan sekali lagi terarah kepada aspirasi besar negara bukan sekadar menjadi peserta dalam ekonomi serantau tetapi muncul sebagai kuasa ekonomi yang mampu membentuk masa hadapan. Aspirasi ini melangkaui sektor tradisional yang kini merangkumi industri baharu seperti penjagaan pergigian. Malaysia semakin dikenali sebagai peneraju serantau dalam industri ini. Asia telah lama menjadi pusat transformasi ekonomi global. Jepun mendahului dengan…