Perpustakaan Dar al-Hikmah: akses mudah kepada ilmu pengetahuan Islam - Wan Salleh, Wan Salwati (Dewan Bahasa Dan Pustaka (DBP), 2025)
Ketersediaan bahan rujukan Islam yang berkualiti sering menjadi cabaran utama dalam kalangan pelajar, pensyarah dan penyelidik, terutamanya apabila sumber tersebut jarang ditemui atau sukar diakses. Namun begitu, dengan kemajuan teknologi termasuklah kecerdasan buatan (AI), pencarian maklumat rujukan Islam kini menjadi lebih mudah dan efektif,