Benarkah pengambilan ketum memudaratkan kesihatan? - Mohmad Sabere, Awis Sukarni; Osman, Muhammad Faris (Revon Media Sdn. Bhd., 2025)
PENTING untuk pengguna dan pihak berkuasa mendekati ketum dengan penuh berhati-hati untuk mengetahui sifatnya yang boleh menjadi penyembuh atau racun. Oleh Awis Sukarni Mohmad Sabere dan Muhamad Faris Osman 16 Januari 2025, 8:00 am