Tahap Penguasaan Manhaj Qiraāt Imam Warsh: satu kajian di Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor = The proficiency level of Manhaj Qiraāt Imam Warsh: a study at The International Islamic University College Selangor - Shamshul Kamar, Muhammad Zaid; Mohd Nawi, Mohd Ikram; Ngah, Muhammad Izzat; Ahmad Lutfi, Mujahid; Abdullah, Nur Adam Azami (Department of Tahfiz al-Quran and al-Qiraat, Faculty of Islamic Studies and Civilisation, Universiti Islam Selangor (UIS), Malaysia, 2022)
ABSTRAK