Kisah inspiratif: 10 wanita hebat sepanjang zaman - Abdul Rashid, Khadijah Khalilah (Galeri Ilmu Sdn Bhd, 2024)
Pernah, seorang wanita itu ingin melakukan perubahan dalam dirinya untuk menjadi lebih baik daripada sebelumnya. Pernah, seorang wanita itu ingin menjadikan dirinya dekat kepada Allah dan cuba sehabis baik untuk membentuk peribadinya sebagaimana acuan Islam. Pernah, seorang wanita itu tercari-cari siapakah figura yang sama-sama wanita sepertinya untuk dia contohi. Perkongsian dalam buku ini ialah kisah 10 orang wanita tokoh Islam terdahulu yang mampu memberi inspirasi buat seorang wanita pada zaman ini. Beberapa peristiwa dan keistimewaan dalam diri setiap tokoh wanita ini dipersembahkan dan dihuraikan dengan lebih mudah dan seterusnya menjadi panduan buat semua bakal wanita hebat untuk berubah menjadi lebih baik mengikut acuan Islam berinspirasikan tokoh terkenal dalam sejarah Islam.