Toleransi, bukan normalisasi pluralisme agama - Md Yusnan, Mohammad Baihaqi (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2024)
MALAYSIA sebuah negara berbilang kaum, bangsa, dan agama. Memasyarakatkan sikap saling hormat menghormati setiap adat dan tradisi rakyat Malaysia yang ada adalah kunci kepada keharmonian antara kaum di Malaysia.