Garis panduan urus risiko psikososial tingkat kesejahteraan mental pekerja - Ismail, Ismaniza; Md Tahir, Mohd Faiz (News Straits Times Press (M) Bhd., 2024)
KELESUAN antara isu paling mempengaruhi kesihatan psikososial di tempat kerja seperti didedahkan satu laporan bahawa 58 peratus pekerja di negara ini mengalaminya dengan 51 peratus pula menyatakan keseimbangan kerja-hidup buruk sebagai punca utama pada 2022.