Firasat tentang tarikh mati kerajaan haram Zionis - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Media Mulia Sdn. Bhd., 2024)
Keguguran Yahya Sinwar seorang pemimpin Hamas yang gigih berjuang melawan tentera penjajah Zionis pada 16 Oktober 2024 menyedihkan umat Islam. Walaupun sedih, itulah harapan beliau sebelum ini dalam banyak ucapannya. Beliau memang mengejar syahid mempertahankan tanah air serta agama. Kesanggupannya menunggu untuk masuk senarai mati syahid sudah lama direkodkan oleh al-Quran: