Panduan Ibnu Khaldun belajar bahasa Arab - Che Haron, Sueraya (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2024)
PEMBELAJARAN bahasa Arab yang efektif memerlukan penguasaan kemahiran-kemahiran bahasa yang baik untuk membuahkan hasil diingini.