Teori Ibn Khaldun dan pembelajaran bahasa era digitalisasi - Che Haron, Sueraya (Edisi 9 Sdn Bhd, 2024)
PEMBELAJARAN bahasa yang efektif memerlukan penguasaan kemahiran-kemahiran berbahasa yang padu untuk membuahkan hasil yang diingini.