Manfaatkan media sosial dalam membangun peribadi - Che Haron, Sueraya (Radio Televisyen Malaysia (RTM), 2024)
Kemajuan sains dan teknologi telah membawa perubahan sangat besar dalam semua aspek kehidupan manusia. Teknologi juga telah mengubah cara manusia berhubung. Pada masa kini, pelbagai bentuk media sosial boleh diguna untuk berkomunikasi dan berinteraksi.