Program pembelajaran berasaskan pekerjaan 'talian hayat' pesara ATM - Muhammad, Mizan (News Straits Times Press (M) Bhd., 2024)
Baru-baru ini Menteri Pertahanan, Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin mengumumkan pengenalan program Pembelajaran Berasaskan Pekerjaan (WBL) kepada anggota tentera dalam perkhidmatan Angkatan Tentera Malaysia (ATM).