Juruukur bahan dan dunia digital: Transformasi masa depan industri pembinaan - Nasid, Md. Asrul; Che Haron, Roziha (Media Mulia Sdn. Bhd., 2024)
INDUSTRI pembinaan di Malaysia berada dalam transformasi dunia yang mana ia seiring dengan pembangunan pesat teknologi dan sistem lebih pintar. Perubahan ini merupakan suatu tanda aras yang positif terhadap penguasaan penggunaan teknologi dalam dunia pembinaan selari dengan Revolusi Perindustrian Keempat (RI4.0). Penggunaan teknologi digital dan inovasi dalam industri pembinaan bertujuan untuk meningkatkan produktiviti, keselamatan, dan…