Perketat peraturan pembangunan di lokasi risiko wujud lubang benam - Kasim, Norhidayu (Berita Harian, 2024)
NEGARA dikejutkan dengan kejadian kehilangan seorang wanita warga India terjerumus ke dalam lubang benam di Jalan Masjid India, Kuala Lumpur pada 23 Ogos lalu.