Permainan video dan ketagihan: Fakta, mitos, dan realiti - Abd Rahman, Mohd Aizuddin (2024)
Permainan video kini menjadi salah satu bentuk hiburan paling popular di seluruh dunia. Dari kanak-kanak hingga dewasa, permainan video menawarkan dunia maya yang penuh dengan cabaran, pencapaian, dan interaksi sosial. Walau bagaimanapun, terdapat kebimbangan yang semakin meningkat mengenai ketagihan permainan video, terutama di kalangan remaja