Korupsi, munafik penghalang kesejahteraan masyarakat - Zamri, Zahid (Media Mulia Sdn. Bhd., 2024)
SETIAP Jumaat Pusat Islamisasi (CENTRIS) di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) menganjurkan sesi diskusi buku-buku yang ditulis oleh Allahyarham Emeritus Profesor Tan Sri Dr. M. Kamal Hassan. Antara buku yang dibaca dan dibincangkan ialah buku Korupsi dan Kemunafikan dalam Politik Melayu: Perlunya Disegerakan Transformasi Moral-Etika. Buku ini diterbitkan di dalam dua versi iaitu versi bahasa…