Tatacara Pembinaan Item Soal Selidik. - Nahar, Nora'Azian; Nazir, Faridah; Rosly, Nurul Jamilah (Sasbadi Sdn. Bhd., 2024)
Buku Tatacara Pembinaan Item Soal Selidik ini ditulis untuk memberikan penerangan yang berkaitan dengan tatacara pembangunan soal selidik. Tujuan buku ini dihasilkan adalah untuk memberikan penerangan yang mantap kepada penyelidik sebelum membangunkan soal selidik hingga proses memperoleh data. Penulis mencadangkan pendekatan yang perlu dilakukan oleh seseorang penyelidik sebelum menjalankan penyelidikan, iaitu tentang tatacara yang perlu dilakukan sebelum, semasa dan selepas soal selidik dibangunkan.