A. Samad Ismail di sebalik Memoir Pak Sako - Mohd Noor Merican, Ahmad Murad (Rare Media Sdn Bhd., 2024)
A SAMAD ISMAIL menarik perhatian saya apabila beliau menimbulkan pelbagai persoalan dalam ‘Kata Pendahuluan’nya sepanjang 15 halaman (11-26) untuk Memoir Pak Sako (1997).