Kembalikan kesantunan (reboot politeness): modul dan pengisian program kesantunan di IPT (Cetakan Kedua) - Johari, Arina; Mokhtar, Nor Zainiyah Norita; Saad, Muhammad Al-Fateh; Mohd. Ismath, Nurul Hanilah; Ismail, Mohd Zuber; Ahmad, Siti Yuliandi (PBE One Stop Centre, 2023)
Buku ini mengetengahkan modul program kesantunan bahasa di peringkat IPT yang berteraskan al-Quran dan Sunnah, iaitu “Kembalikan Kesantunan Menuju Keharmonian Malaysia dan Global” yang telah berlangsung pada 23 November 2019 di Hub Pendidikan Tinggi Pagoh. Program ini dilaksanakan oleh pelajar yang mengambil kursus BMCO 3102 Kesantunan Bahasa, BMCO 2107 Pragmatik dan Wacana; ENCO 3102 Semantics; dan ARCO 2101 Intercultural Communication sebagai memenuhi keperluan penilaian kursus masing-masing dengan kerjasama pihak Yayasan Warisan Ummah Ikhlas (WUIF) dan Rumah Ngaj