Judi dalam talian memudaratkan ketenteraman awam - Hashim @ Wan Husain, Wan Ahmad Fauzi (Media Mulia Sdn Bhd, 2023)
Komitmen Ketua Polis Negara, Tan Sri Razarudin Husain untuk melumpuhkan kegiatan judi haram menunjukkan Polis Diraja Malaysia (PDRM) serius untuk memelihara ketenteraman awam di negara kita. Ini adalah kerana judi haram khususnya yang beroperasi dalam talian turut melibatkan jenayah terancang dan keganasan yang memudaratkan kesejahteraan hidup rakyat.