'Rawat' kelemahan POCA cegah judi dalam talian - Hashim @ Wan Husain, Wan Ahmad Fauzi (New Straits Times Press (M) Bhd, 2023)
Gesaan Ketua Polis Negara, Tan Sri Razarudin Husain menggesa Akta Pencegahan Jenayah 1959 (POCA) dikuatkuasakan kembali untuk memerangi aktiviti jenayah terancang, termasuk sindiket judi perlu diberikan perhatian ekoran Akta Rumah Judi Terbuka 1953 tidak mampu untuk menumpaskan kegiatan judi haram, terutama beroperasi dalam talian.