Pilih nak bawa suara rakyat atau cetus 'sumbang' masyarakat - Rusly, Roslan (Media Mulia Sdn. Bhd., 2023)
MASYARAKAT dunia dilambakkan dengan sajian-sajian pengisian kandungan di laman-laman media sosial terutama melalui aplikasi Facebook, X, Instagram dan TikTok. Bermacam kandungan disaji yang dihasilkan oleh individu-individu yang mempunyai jutaan pengikut di setiap platform media sosial. Dengan melihat trend tersebut, rakyat Malaysia juga tidak ketinggalan dengan tsunami media sosial yang menerap masuk melibatkan setiap peringkat umur. Maka tidak hairanlah terdapat kajian…