Saringan kanser payudara: apa orang awam perlu tahu? - Che' Man, Mohamad; Che Alhadi, Shahidah (Malaysian Medical Gazette and Malaysian Integrated Medical Professionals Association, 2023)
Ianya bermaksud pemeriksaan ke atas payudara wanita untuk saringan kanser payudara sebelum terjadinya gejala dan petanda penyakit kanser payudara yang sebenar.