Generasi muda perlu berani tepis gejala buli siber - Tengku Mohd Azzman, Tengku Siti Aisha (New Straits Times Press (M) Bhd., 2023)
Gejala buli berlaku dalam kehidupan manusia hari ini jelas sekali mengalami proses evolusi. Jika dulu, buli dikaitkan dengan penderaan fizikal dan mental secara bersemuka tetapi hari ini, buli turut berlaku secara maya.