Mungkinkah ada vape jenama ‘nikotin madani’? - Abdul Razak, Dzulkifli (Media Mulia Sdn. Bhd., 2023)
BARU-BARU ini, Parlimen disibukkan dengan isu menghisap cecair vape (rokok elektronik) semasa persidangan berlangsung. Kononnya rakaman seorang wakil rakyat menghisap bahan tersebut tular menyebabkan isu berkenaan menjadi begitu hangat dibahaskan. Yang aneh, begitu banyak lagi isu berat dalam kerangka Rancangan Malaysia Ke-12, namun isu vape tetap dikumandangkan juga.Sepertimana biasa, tuduh-menuduh dalam suasana hiruk-pikuk berlaku antara pihak bersengketa penuh emosi, memberi…