Tinjauan persepsi dan motivasi pelajar bukan Muslim terhadap pembelajaran dan pengajaran Bahasa Arab di UiTM Sabah - Zubir, Muhamad Azhar; Abdul Rahman, Mohamad Hazwan; Sahrir, Muhammad Sabri (2023)
A conference paper in ILEC 2023, USIM