Calon, parti perlu bersedia hadapi aspirasi dinamik pengundi muda - Sarji, Mat Zamri (New Straits Times Press (M) Bhd., 2023)
Ramai berpendapat pengundi muda adalah penentu kepada keputusan Pilihan Raya Negeri (PRN) di enam negeri pada Sabtu ini. Keputusan Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU15) menunjukkan kemampuan pengundi muda mengubah landskap politik negara.