Hargai jasa perajurit negara - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Media Mulia Sdn. Bhd., 2023)
“Saya serahkan kepada Tuan (Menteri Pertahanan Malaysia), Tentera Udara Diraja Malaysia dengan segala elemen yang diperlukan untuk menjadikan Malaysia sebuah negara yang memiliki kuasa ketenteraan dan pertahanan udara yang berkredibiliti.”