Modul permohonan geran perniagaan usahawan mikro - Razali, Khairil Azwar; Ahmad Nadzri, Farah Aida; Sahar, Rafidah; Azmin, Anis Jazilah; Suhaimi, Mohamad Suhaizi; Ramdzan Ali, Al Amirul Eimer (Kulliyyah of Langauges and Management (KLM), 2023)
Modul Permohonan Geran Perniagaan Usahawan Mikro di Perlis adalah panduan penting bagi sesiapa yang ingin memulakan perniagaan mikro atau memperluaskan perniagaan yang sedia ada di negeri Perlis. Buku ini menyediakan maklumat terperinci mengenai prosedur dan keperluan yang perlu dipatuhi bagi memohon Geran Perniagaan Usahawan Mikro yang ditawarkan oleh institusi kewangan seperti Majlis Agama Islam dan Adat Istiadat Melayu Perlis (MAIPs), Majlis Amanah Rakyat (MARA), SME Bank dan sebagainya.