Pembangunan belia rabbani dan sejahtera Terengganu Darul Iman - Mohd Arshad, Mohd Nahar (Terengganu Strategic and Integrity Institute, 2023)
Memaparkan srategi Kerajaan Terengganu membangunkan negeri.