Kebun bandar lestari di PPR Gombak Setia - Amid, Azura (Penerbit Universiti Malaya, 2023)
Projek kebun bandar lestari di PPR Gombak Setia ini bertujuan untuk memindahkan ilmu berkaitan aktiviti-aktiviti kebun bandar yang lestari. Diharapkan agar peserta yang terpilih untuk projek ini dapat menjadi tenaga pelatih kepada penduduk lain yang berminat. Projek ini mengambil masa selama 20 bulan. Hampir 30 orang penduduk terlibat secara tidak langsung dan lima orang peserta yang tetap. Pada akhir projek lima orang peserta tersebut telah berjaya menghasilkan tanaman dan membekalkan beberapa jenis bahan kegunaan dapur juga sayur-sayuran seperti timun kepada penduduk di sana. Antara mereka yangterlibat untuk merealisasikan Projek Kebun Bandar Bestari adalah: 1. Prof. Ts. Dr. Azura Amid - Ketua projek 2. Dr. Aniza Abu Bakar 3. Dr. Noor Faizul Hadry Nordin 4. Dr. Dzun Noraini Jimat 5. Dr. Romzie Rosman 6. Dr. Muhammad Aizat Jamaluddin 7. Dr. Norbaiduri Ruslan 8. Dr. Khairul Azami Sidek 112 Memperkasa Kesejahteraan Komuniti 9. Dr. Syahriah Bachok 10. Dr. Noor Yuslida Hazahari