i-ACT for life (versi Bahasa Melayu): modul pencegahan dan pengurusan tekanan yang mengintegrasikan elemen Kerohanian Islam dan terapi penerimaan dan komitmen (Acceptance and Commitment Therapy - ACT) - Abdul Khaiyom, Jamilah Hanum; Abdul Aziz, Amani Fadzlina; Md Rosli, Ahmad Nabil; Bahari, Che Amnah; Abdullah, Nur Sakeenah Thomas (Kulliyyah of Islamic Revealed Knowledge and Human Sciences, International Islamic University Malaysia, 2022)
“Bagaimanakah kita boleh membantu golongan muda kita untuk meneruskan kehidupan dengan baik semasa COVID-19?”