Rantai belum terlerai - Ahmad, Muhammad Anwar (Syahida Hassan Enterprise, 2022)
Suara kemerdekaan dilontarkan melalui susunan aksara oleh 80 orang penyair. Kuntuman bunga perpaduan menguntum dan membugar kasih terhadap tanah air yang disayangi. Hayati suara anak-anak merdeka. Pertahankanlah Tanah Airku Tercinta.