Saring pencemaran maklumat isu kesihatan mental di media sosial - Zakaria, Rozanizam (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2022)
Pandemik sememangnya mengubah banyak aspek dalam kehidupan manusia termasuk bagaimana mengesan status dan keadaan kesihatan mental seseorang. Dengan kes masalah mental seperti kemurungan, kebimbangan dan kecenderungan mencederakan diri meningkat secara ketara, generasi muda antara paling terkesan.