Healing garden: Modul aktiviti dan pelaksanaan - Ahmad Azmi, Nur Sabrina; Othman, Halimaton Saadiah; Zainuddin, Zarina; Abdul, Nurul Huda; Mat Zin, Nora; Samsulrizal, Nurul Hidayah (2022)
Modul dibina bagi rujukan sekolah bekeperluan khas (pelajar autistik) yang boleh merujuk senarai aktiviti yang boleh dilakukan dalam Healing Garden.