Kelas fungsi analisis B(alfa, beta) dan beberapa sifatnya - Wong, Guan Louk; Maslina Darus, (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2019)
Dalam makalah ini, kelas fungsi analisis B(a,B) diperkenalkan dan beberapa sifat tertentu diperoleh. Syarat tertentu bagi kelas fungsi bakbintang kuat dan cembung kuat peringkat a dalam cakera unit juga diberi.